Årsmöte 12/3/2023

Varmt välkommen på årsmöte
12:e mars klockan 13:00-15:30
Bohusläns Museum

 

Välkommen till årsmötet andra söndagen i mars!

Vi får finbesök av journalisten och författaren Martin Emtenäs, som skrev boken Tusen och 1 art, som gavs ut av Naturskyddsföreningen i samarbete med Bonnier Fakta 2022. 

Det är vi alla tillsammans som medverkar till vad Uddevalla Naturskyddsförening ska arbeta med och åstadkomma i framtiden. 

 

 

Det är många som känner att de inte har tid över för att engagera sig i ytterligare en aktivitet. Med du behöver inte känna dig pressad att ta på dig några nya uppgifter, vi har redan sett till att det finns intresserade till de poster som behövs för att driva föreningen.

Framtida kommunikation såsom t.ex. kallelse till möten och aktiviteter kommer att ske via mejl och/eller här via vår hemsida.

Vi bjuder på fika. För att veta hur mycket vi ska beställa (så att det inte tar slut;-) är det bra om du anmäler dig till mötet – det tar mindre än en minut! Anmälan är dock inte obligatorisk och du är välkommen även om du inte har anmält dig.

Efter årsmötet blir det en bildföreläsning, ”Från fjäll till fjordar i Uddevalla kommun” av och med Jan Uddén som har över 50 års erfarenhet om den biologiska mångfalden i Uddevallas natur.

OBS! För att inte missa något framöver, anmäl din mejladress HÄR

Hör gärna av dig om du har några frågor!

Varmt välkomna!

Vi är en partipolitisk och religiöst obunden ideell förening som jobbar med natur-, miljö- och hållbarhetsfrågor i Uddevalla kommun.

Vill du engagera dig inom något av Naturskyddsföreningens arbetsområden eller bli aktiv i vår styrelse? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss via vårt regionala Kansli Väst: kansli.vast@naturskyddsforeningen.se