Klädbytardagen

Klädbytardagen 2019

Ett stort tack till alla som kom till årets klädbytardag den 6:e april! 165 personer besökte evenemanget och 556 plagg fick nya ägare. Fantastiskt! 😃🎉Fotograf: Caisa BorgVideo: Sara Johansson

Publicerat av Uddevalla Naturskyddsförening Söndag 7 april 2019

Att byta kläder med andra är ett enkelt och billigt sätt att få nya kläder samtidigt som man sparar på jordens resurser.

Naturskyddsföreningen i Uddevalla har under flera år i samband med Sveriges största klädbytardag arrangerat klädbyten på Bohusläns museum och fått mycket positiv respons från besökarna.

Arrangemanget bygger helt på ideellt, frivilligt och roligt samarbete och vi vill gärna bli fler. Om du vill vara med och hjälpa till under Klädbytardagen får du gärna höra av dig till oss via vår kretsmejl eller Facebook.

Vill du veta mer om Sveriges största klädbytardag och om hur ett klädbyte går till? Klicka här för att ta reda på mer.